EXIT festival

Novi Sad, 10.-13.07.2014.
  • 0

Petnaesti po redu Exit festival održan je od 10. do 13. jula 2014.godine. Ono što je posebnim činilo ovo izdanje festivala jeste nagrada za “Najbolji Veliki Evropski Festival”. Sa preko pola miliona glasova publike širom sveta, Exit je poneo prestižno prvo mesto. Petnaesto izdanje Exit festivala je održano u vidu osmodnevne Exit Avanture, sa sloganom “Jedna avantura, dve zemlje, osam dana, bezbroj sećanja.”

Petrovaradinska tvrđava je te noći bila svetska prestonica zabave. Prvo veče petnaestog izdanja Exit festivala obeležile su sjajne svirke, dobra atmosfera i 40.000 posetilaca koji su do jutra plesali uz svoje omiljene zvezde. Tokom svih večeri raznobojni kostimi, sjajna scenografija, ples, video i specijalni efekti  doneli su publici na Petrovaradinskoj tvrđavi dah muzičkog pozorišta u svom najboljem izdanju.

Festival je upotpunjen video podrškom koja je vizuelno doprinela da muzički događaj poprimi i vizuelni identitet.

Publiku su zabavljali poznati svetski izvođači kao što su: Hurts, Afrojack vs Quintino, Rudimental Live, Skrillex, Stromae, Tiga vs DJ Hell, Tricot, Sabaton… I mnogi drugi.

  • 0
Detaljnije o projektu

Exit festival i ove godine jedan je od najpopularnijih muzičkih dešavanja u Evropi. Poznatim izvođačima, lokacijom i dobrom organizacijom iz godine u godinu privlači sve veći broj publike iz celog sveta.

  • Festival
  • Music
  • Night life